سوالات متداول
معرفی سایت جوجه ساز
شرکت جوجه ساز در سال 1381 توسط مدیریت این شرکت در جهت فروش و ارائه انواع تخم های نطفه دار، دستگاه های جوجه کشی و سایر تجهیزات مرغداری و خدمات پس از فروش تاسیس شد.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری و اینترنت و اعتماد مردم به این کسب و کار ما مفتخریم که توانسته ایم اقدام به تاسیس فروشگاه اینترنتی جوجه ساز نماییم.
فروشگاه اینترنتی جوجه ساز معتبرترین و بزرگترین فروشگاه اینترنتی در زمینه مشاوره رایگان و فروش انواع تخم های نطفه دار،دستگاه های جوجه کشی و سایر تجهیزات مرغداری می باشد.
در تمامی تخم های ارائه شده توسط فروشگاه اینترنتی جوجه ساز که به صورت وارداتی از کشور های همسایه ترکیه و عراق تهیه می شود. سعی برآن شده قبل از واردات توسط کارشناسان و متخصصین مجرب نسبت به راندمان بالای جوجه شدن این تخم ها اطمینان حاصل شود. تا بتوانیم رضایت مشتریان خود را جلب نماییم.
تخم نطفه دار چیست
تخم نطفه دار یا تخم بارور به تخمی گفته میشود که امکان جوجه کشی از آن محیا باشد
جوجه ساز تخم ها را از کجا تهیه میکند و نحوه ارسال چگونه است
در تمامی تخم های ارائه شده توسط فروشگاه اینترنتی جوجه ساز که به صورت وارداتی از کشور های همسایه ترکیه و عراق تهیه می شود. سعی برآن شده قبل از واردات توسط کارشناسان و متخصصین مجرب نسبت به راندمان بالای جوجه شدن این تخم ها اطمینان حاصل شود. تا بتوانیم رضایت مشتریان خود را جلب نماییم.این سایت طرف قرار داد با بهترین و درجه یک ترین مرغداران و پرورش دهندگان پرندگان تخم گذار مانند بلدرچین،قرقاول،کبک،بوقلمون و… است، تخم ها هر هفته جمع آوری و نطفه سنجی شده، جهت ارسال بسته بندی می شوند، ارسال دستگاه های جوجه کشی توسط سیستم پایانه مسافربری (اتوبوس) و یا تیپاکس و پستی میباشد و ارسال تخم های نطفه دار تنها توسط سیستم مسافربری (پایانه اتوبوسرانی) انجام میشود.
کندلینگ چیست
نطفه سنجی یا به اصطلاح کندلینگ عملی است که تخم های مورد نظر را در مقابل نور مناسب قرار میدهند که با این عمل میتوان به نطفه داری تخم پی برد، دقت داشته باشید نور استفاده شده نباید توسط مولد هایی باشد که گرمای محسوسی تولید میکنند تا آسیبی هنگام عمل کندلینگ به تخم ها وارد نشود.
جوجه کشی چیست
چنانچه شرایطی مشابه شرایط پرنده مادر (ایجاد دما،رطوبت و چرخش مناسب) را بر روی تخم های بارور محیا نماییم فرایند جوجه کشی صورت می پذیرد، این شرایط را با دستگاه جوجه کشی فراهم می سازند، در داخل دستگاه جوجه کشی تخم مربوط به پرنده ای که میخواهیم از آن جوجه کشی کنیم قرار داده میشود و با توجه به نوع تخم پرنده، دما و رطوبت و چرخش دستگاه تنظیم میشود، در مدت زمان خاصی (این زمان طبیعتاً برای هر تخم متفاوت خواهد بود) نطفه داخل تخم شروع به رشد کرده و عمل هچ (درآمد جوجه از تخم) صورت می پذیرد.
درصد نطفه داری تخم ها چقدر است،آیا تضمینی برای فروش دارید.
به یاد داشته باشید همواره سه فاکتور مهم در بحث جوجه کشی مطرح است،عامل دما،چرخش و رطوبت، اگر دستگاه جوجه کشی مرغوب و با کیفیتی را در اختیار داشته باشید بی شک راندمان بالای 90 درصد را کسب خواهید کرد چرا که تخم های نطفه دار عرضه شده توسط این سایت در کمال دقت بازبینی میشوند تا فاقد هرگونه شکستگی،پوسیدگی،سرمادیدگی باشند، ضمن آنکه ارسال تخم ها در بسته بندی مخصوص و استاندارد صورت می پذیرد.
چه نوع تخم هایی درجوجه ساز موجود است.
بسته به نوع فصل تخم گذاری پرندگان موجودی تخم های نطفه دار تعیین میشود، جهت استعلام موجودی تخم لطفاً تماس بگیرید.
شرایط محل نصب دستگاه جوجه کشی چیست.
شرایط محل نصب دستگاه جوجه کشی چیست
عمل جوجه کشی طبق آنچه که در قبل گفته شده با اعمال شرایط خاصی در دما ، رطوبت و اکسیژن محیط اطراف تخم صورت می گیرد و در این راستا دستگاه جوجه کشی وظیفه حفظ این شرایط را دارد. لذا جهت جوجه کشی بهتر و صرفه جویی در مصرف انرژی مکان استقرار دستگاه جوجه کشی باید دارای شرایط اختصاصی باشد که به توضیح آن می پردازیم.
ابعاد محیط : حداقل 5 برابر فضای اشغال شده توسط دستگاه فضا در اختیار دستگاه قراردهید.
تهویه محیط : جنین از بدو تشکیل نیاز به اکسیژن و هوای سالم دارد و این اکسیژن از طریق دریچه های ورود هوا به دستگاه را ه پیدا کرده و هوای آلود از دریچه های خروجی خارج میگردد. لذا تهویه اصولی در مکان نگهداری دستگاه جوجه کشی امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. همچنین دستگاه را در اطراف موادی که بوی نامطبوع دارند قرار ندهید( مثل آزمایشگاه ها و انبار مواد اولیه ومحل نگهداری پرنده ها)
دما: دمای محیط تاثیر فراوانی بر عملکرد ماشین جوجه کشی و میزان انرژی مصرفی دارد . بهترین دما برای مکان دستگاه جوجه کشی بین 22 تا 30 درجه می باشد. همچنین دستگاه را در مقابل نور مستقیم خورشید و یا مقابل منبع تولید حرارت یا سرما قرار ندهید.
رطوبت: حداقل رطوبت محیط 30 درصد و حداکثر 50 درصد باشد. چنانچه از دستگاه های بدون رطوبت ساز استفاده می کنید رطوبت محیط را بالاتر از 45 درصد نگهدارید .
برق : از اتصالات و کابل مطمئن جهت برق دستگاه استفاده کنید همچنین استفاده از یک ترانس محافظ برق لازم می باشد.
ضد عفونی : محل دستگاه جوجه کشی باید عاری از هرگونه عفونت و میکروب و قارچ باشد همچنین در مدخل ها از حوضچه ضد عفونی کفش استفاده شود. منافذ ورد حیوانات موذی و پرندگان را مسدود نمایید. گاهی اوقات مشاهده شده به علت حرارت قطعات الکترونیکی حشرات وارد دستگاه شده و مانع کار دقیق سیستم ها شده اند. همچنین بارها مشاهده کرده ایم که ورود موش به محل دستگاه و جویدن سیم ها باعث خاموشی دستگاه و اتلاف تخم مرغ ها شده است.
مواردی که حین کار با دستگاه جوجه کشی باید عایت شود
1 – منوهای دستگاه در کارخانه تنظیم شده اند و در صورت نیاز می توانید مطابق تنظیمات داخل دفترچه تنظیم نمایید.بهتر است جهت هر گونه تغییر با شرکت مشاوره نمایید.
2 – در زمان شروع کار ستر مطمئن شوید تا چراغ هچر (قرمز رنگ) خاموش باشد.
3 – دستگاه پس از روشن شدن ابتدا دما را تنظیم می کند و پس از رسیدن دما به محدوده مورد نظر عدد رطوبت را نشان می دهد و در صورت نیاز رطوبت ساز را روشن می کند.
4 – بعد از قرار دادن تخم پرندگان در دستگاه می توانید جهت اطمینان از دما و رطوبت را نشان داده شده از دماسنج جیوه ای و رطوبت سنج عقربه ای مناسب استفاده نمایید و در صورت اختلاف می توانید طبق دستوالعمل، کالیبره نمایید.
5 – سه روز پایانی برای هچ سیستم کنترل را به حالت هچ برده (با گرفتن دو دکمه پایین و بالا این کار صورت می گیرد و چراغ هچر روشن می شود) و تنظیمات دما و رطوبت را متناسب با پرنده تغییر دهید.
6 – در زمان هچر هنگامی که تخم مرغ ها را به سبد هچ انتقال دادید نسبت به نصب درب سبد و یا کشیدن توری روی سبد اقدام نمایید و برای جلوگیری از خروج جوجه از سبد ها درب ها را با سیم مفتول یا گیره ببندید.
7 – هنگام خروج جوجه در زمان هچ درب دستگاه را هرگز باز و بسته ننمائید بلکه هر 8 ساعت یکبار جوجه ها را خارج نمائید. 12 ساعت بعد از خروج اولین جوجه یکبار دستگاه را از جوجه خالی کرده و سپس هر 8 ساعت یکبار این کار را تکرار کنید.
آماده سازی دستگاه
1- مطالعه کامل دفترچه راهنما که در دستگاه موجود می باشد ضروری است.
2- انتخاب محل مناسب برای نصب دستگاه با توجه به شرایط ذکر شده در قسمت “شرایط مکان دستگاه”
3 – در مدل های دارای رطوبت ساز اولتراسونیک (بخار ساز) مخزن دستگاه های مجهز به رطوبت ساز را با آب تصفیه شده یا مقطر پر کنید (املاح آب باعث خرابی رطوبت ساز و بسته شدن منافذ پوسته تخم ها و خراب شدن فن ها می شود). زیر رطوبت ساز خالی باشد و چند سانت از زمین فاصله بدهید به طوری که رطوبت ساز بتواند از زیر هوا را به داخل خود بکشد. سیم برق رطوبت ساز را به پریز روی بدنه دستگاه متصل نمایید و ولوم آن را روشن نمایید.
4 – مخزن آب سنسور رطوبت را که روی دیوار داخلی دستگاه است را پر از آب کنید (آب مورد استفاده مقطر یا بدون املاح باشد) به طوری که فیتیله سنسور رطوبت مرطوب شود. چنانچه فیتیله خشک باشد یا به درستی به سنسور داخل خود متصل نباشد، مقدار رطوبت صحیح نمایش داده نمی شود.(معمولاً 100 نشان می دهد)
بعد از اتمام جوجه کشی این موارد را انجام دهید
1 – پس از هر دوره جوجه کشی دستگاه را پاکیزه نمایید و بعد از دو یا سه دوره جوجه کشی فن های روی دیوار را بررسی نمایید که املاح و گرد و غبار باعث از کار افتادن موتور آن نگردد. (پرز جوجه )
2 – اگر فعلاً قصد جوجه کشی ندارید درب دستگاه را باز کنید و به اندازه دقایقی بگذارید دستگاه بدون رطوبت کار کند تا کاملاً خشک شود سپس آنرا در جایی به دور از نور آفتاب انبار کنید.
تخم مرغ هایی که جوجه نشده اند را بشکنید
1 – زرده هیچ تغییری نکرده و یا زرده و سفیده با هم قاطی شده که این نشانه می دهد تخم پرنده نطفه دار نبوده و اصلا مناسب جوجه کشی نبوده
2 – جوجه کوچک در تخم است و رشد نکرده و یا جوجه در مراحل پایانی خفه شده است
احتمالا جیره غذایی پرنده ای که تخم را گذاشته مناسب نیست و یا اینکه تخم مرغ زیاد مانده است (تخم پرنده که بالاتر از 6 یا 7 روز بماند مناسب جوجه کشی نیست)
3 – مایع بد بو و با رنگ سبز، قهوه ای دور جوجه است احتمالا تخم مرغ ها عفونی بوده و بعد از خروج از دستگاه، دستگاه باید ضد عفونی شود.
4 – شاید دستگاه کالیبره نباشد و یعنی دما و رطوبت در دستگاه با آنچه سیستم کنترل نشان می دهد متفاوت است که طبق دستور عمل کالیبره شود.
دمای محیط در دوره جوجه کشی چند باشد؟
دمای محیط باید بین 22 تا 26 درجه باشد